محاسبه امتیازسیستم اکسپرس اینتری نیروی متخصص Express Entry Skill Worker

محاسبه امتیاز اکسپرس اینتری نیروی متخصص بر اساس امتیاز بندی فاکتور های : تحصیلات ، سابقه کار، سن ،تحصیلات و فاکتورهای انطباث پذیری صورت می گیرد .متقاضیان شرکت در برنامه های مهاجرتی کانادا از طریق سیستم اکسپری اینتری نیروهای متخصص و ماهر باید ابتدا امتیاز خود را بر اساس سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری بر مبنای 100 امتیاز محاسبه نمایند.

متقاضیان شرکت در برنامه های مهاجرتی کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری ،ابتدا باید موفق به کسب 67 امتیاز از 100 امتیاز شوند.

همچنین این متقاضیان می بایست مدرک آیلتس با حداقل نمره CLB7 را داشته باشند تا شرایط لازم برای ثبت پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری را داشته باشند.

جدول محاسبه امتیاز اکسپرس اینتری برنامه مهاجرتی نیروی متخصص

  • امتیاز
  • 9
  • 11
  • 13
  • 15
  • سابقه کار
  • سابقه کار 10 سال اخیر
  • یکسال
  • 2 یا 3 سال
  • 4 یا 5 سال
  • 6 سال و بیشتر
  • امتیاز
  • 5
  • 15
  • 19
  • 21
  • 22
  • 23
  • 25
  • تحصیلات
  • مدرک تحصیلی
  • دیپلم
  • دوره یکساله دانشگاهی
  • کاردانی
  • دو مدرک دانشگاهی(یک مدرک سه ساله و یا بیشتر)
  • کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • دکترا
  • امتیاز
  • کمتر از CLB7
  • CLB 7
  • CLB 8
  • CLB 9 و بیشتر
  • Speaking
  • عدم پذیرش
  • 4 امتیاز
  • 5 امتیاز
  • 6 امتیاز
  • Listening
  • عدم پذیرش
  • 4 امتیاز
  • 5 امتیاز
  • 6 امتیاز
  • Reading
  • عدم پذیرش
  • 4 امتیاز
  • 5 امتیاز
  • 6 امتیاز
  • زبان
  • Writing
  • عدم پذیرش
  • 4 امتیاز
  • 5 امتیاز
  • 6 امتیاز
  • امتیاز
  • صفر
  • 12
  • 11
  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  • صفر
  • سن
  • سن
  • کمتر از 18 سال
  • 18 تا 35 سال
  • 36 سال
  • 37 سال
  • 38 سال
  • 39 سال
  • 40 سال
  • 41 سال
  • 42 سال
  • 43 سال
  • 44 سال
  • 45 سال
  • 46 سال
  • 47 سال و بیشتر

با توجه به اینکه زبان رسمی کانادا انگلیسی و فرانسه می باشد،متقاضیان در صورتیکه به هر دو زبان آشنا باشند می توانند از زبان دوم نیز امتیاز کسب کنند.

  • امتیاز
  • 4
  • امتیاز زبان دوم
  • زبان دوم
  • داشتن CLB 5 در هر چهار مهارت
  • امتیاز
  • 10
  • پیشنهاد کاری
  • پیشنهاد کار
  • داشتن پیشنهاد کاری در کانادا
  • امتیاز
  • 5
  • 5
  • 5
  • 10
  • 5
  • 5
  • 5
  • انطیاق پذیری
  • فاکتورهای انطیاق پذیزی
  • سطح زبان همسر با حداقل CLB 4
  • دو سال تحصیل تمام وقت در دبیرستان و یا دانشگاه کانادا
  • دو سال تحصیل همسر، تمام وقت در دبیرستان و یا دانشگاه کانادا
  • حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت در کانادا
  • حداقل یک سال سابقه کار همسر تمام وقت در کانادا
  • داشتن پیشنهاد کار در کانادا
  • داشتن بستگان و فامیل نزدیک در کانادا

منظور از بستگان نزدیک :پدر و مادر،برادر و خواهر،عمه یا عمو،خاله ،دایی،خواهر زاده یا برادر زاده،مادر بزرگ و پدر بزرگ،فامیل درجه یک متقاضی یا همسر او می باشد.بستگان فوق باید بزرگ تر از 18 سال بوده و مقیم کانادا و یا شهروند کانادا باشند تا متقاضی بتواند از آنها امتیاز کسب کند.

مهاجرت به کانادا،ویزای دانشجویی کانادا،پذیرش تحصیلی کانادا

مشاوره و راهنمایی

۰۹۰۲۹۱۹۱۸۳۰

86044362-86044786-
86044821

مطالب بیشتر مهاجرت کانادا

تبدیل clb به آیتلس کانادا تبدیل ilets به clb کانادا
ddd