ویزای توریستی کانادا

هزینه ویزای توریستی کانادا تضمینی،تبدیل ویزای توریستی به پناهندگی

ویزای توریستی ،یکی از مجوز ورود به کشور کانادا می باشد. این ویزا تحت عتوان های ویزای توریستی مولتیپل،ویزای توریستی والدین،سوپر ویزای والدین ،ویزای توریستی تجاری در دسترس قرار دارد. متقاضیان ویزای توریستی اغلب برای دیدار فرزندان ،خواهر و برادر ،والدین،دوستان و یا مسافرت تفریحی و یا تجاری جهت اخذ این ویزا اقدام می نمایند.

شرایط ویزای مولتیپل توریستی کانادا

متقاضیان سفر تفریحی به کانادا جهت اخذ ویزای مولتیپل تورستی کانادا و ورود به این کشور نیازمند داشتن شرایط زیر می باشند.مدت زمان اعتبار ویزای توریستی با توجه به نظر افسر مهاجرت می تواند تا 5 سال باشد که در طول این مدت شما می توانید برای یک دوره 6 ماهه در کانادا بوده و سپس از کانادا خارج و مجددا"وارد کانادا شوید.

متفاعد کردن افسر مهاجرت به داشتن وابستگی های لازم جهت برگشت به کشور خود، از قبیل :کار،دارایی های مالی ،ملک و خانواده

متقاعد کردن افسر مهاجرت به برگشتن به کشور خود بعد از اتمام مجوز (ویزا)

داشتن پاسپورت (گذرنامه) معتبر

وضعیت سلامتی مناسب

عدم ارتکاب به جرم و جنایت

داشتن پشتیبانی مالی مناسب در طول دوره ای که در کانادا هستید( مقدار پشتیبانی مالی بستگی به تعداد نفرات خانواده می باشد.)

در برخی موارد نیاز به آزمایش پزشکی می باشد.

انجام بیومتریک (اثر انگشت و عکس)

دعوتنامه (داشتن دعوتنامه از یک خویشاوند یا دوست در کانادا کمک به دریافت ویزا می نماید.)

شرایط سوپر ویزای والدین

جهت اقدام برای سوپر ویزای کانادا باید فرزند متقاضی در کانادا بعنوان شهروند Citizenکانادایی و یا مقیم دائم Permanent Resident، زندگی نماید. تابرای والدین (پدر ، مادر ، پدربزرگ و مادربزرگ) خود از طریق اسپانسر فامیلی کلاس برای اخذ سوپر ویزای والدین اقدام نمایید.

مدت زمان اعتبار سوپر ویزای والدین بسته به نظر افسر مهاجرت می تواند تا10 سال باشد که در طول این دوره پدر و مادر می توانند به مدت دوسال در کانادا زندگی کنند و سپس از کانادا خاارج و برای دوسال دیگر مجددا وارد کانادا شوند که با توجه به اینکه اعتبار پاسپورت ایرانی پنج سال می باشد این ویزا پنج سال اعتبار دارد.

متقاضی باید ضمن داشتن شرایط ویزای توریستی که در بالا ذکر شده است شرایط زیر را نیز باید داشته باشد.

داشتن دعوتنامه از فرزند

متقاضی باید توسط اسناد لازم ثابت نماید،فرزندش حداقل درآمد مورد نیاز برای پشتیبانی مالی از او را دارد.

داشتن بیانیه مکتوب از فرزند (مقیم کانادا)در خصوص پشتیبانی مالی از متقاضی

پوشش بیمه پزشکی کانادا معتبر برای حداقل یک سال

انجام آزمایش پزشکی

افسر مهاجرت شرایط اقتصادی و سیاسی کشور شما را نیز جهت تصمیم گیری بررسی می کند.

شرایط خود را برنامه های مهاجرتی کانادا و اخذ اقامت از طریق لینک های زیر بررسی نمایید.

مهاجرت به کانادا از طریق فنی حرفه ای تخصص مهاجرت به کانادااز طریق  فنی حرفه ای

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای توریستی ،ویزای مولتی ،سوپر ویزای کانادا با مشاورین این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

گروه و کانال تلگرام ویزای کار کانادا گروه تلگرام ویزای کار کانادا،کانال تلگرام ویزای کار کانادا،وکیل مهاجرتی ویزای کار کانادا
مهاجرت به کانادا،ویزای دانشجویی کانادا،پذیرش تحصیلی کانادا

مشاوره و راهنمایی

۰۹۰۲۹۱۹۱۸۳۰

86044362-86044786-
86044821

مطالب بیشتر مهاجرت کانادا

تبدیل clb به آیتلس کانادا تبدیل ilets به clb کانادا
ddd