مهاجرت به کانادا از طریق تخصص و کار فدرال(گروه متخصص)

مهاجرت کاری فدرال کانادا یکی از برنامه هاییست که دولت کانادا توسط سیستم اکسپرس اینتری (ورود سریع) به متقاضیان مهاجرت، ویزا و اقامت دائم میدهد.این برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص می باشد.برنامه های مهاجرتی که از طریق سیستم اکسپرس اینتری انجام می شود بصورت آنلاین می باشد.

این برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ،برای زندگی در استان کبک نمی باشد و درخواست کنندگانیکه تصمیم به زندگی در استان کبک را دارند باید از طریق برنامه مهاجرتی مخصوص استان کبک Qebec Selected Skill Workerssاقدام نمایند.

از مزایای سیستم ورود سریع(Express Entry) می توان به ،کاهش زمان فرایند اخذ ویزای مهاجرتی (اقامت دائم) به حدود 6 ماه،آنلاین بودن ثبت نام و تشکیل پرونده مهاجرت،ثبت نام در بانک اطلاعاتی شغلی(Job Bank) اشاره کرد.

خلاصه مراحل دریافت ویزا در سیستم اکسپرس اینتری

مهاجرت کاری کانادا،مهاجرت از طریق تحصص کانادا،مهاجرت از طریق حرفه و شغل کانادا

مرحله اول سیستم اکسپرس اینتری (ورود سریع)

اطمینان از اینکه شرایط لازم جهت ثبت نام در سیستم ورود اکسپرس اینتری را دارید. اطلاعات تکمیلی

محاسبه امتیاز خود بر اساس سیستم ارزیابی جامع (1200 امتیاز) توضیحات تکمیلی

تهیه مدارک لازم برای ثبت نام آنلاین توضیحات تکمیلی

ثبت نام و ورود به Poolتوضیخات تکمیلی

مرحله دوم سیستم اکسپرس اینتری (ورود سریع)

دریافت دعوتنامه و ارسال مدارک مورد نیاز توضیحات تکمیلی

اخذ ویزا و اقدامات بعدی برای دریافت اقامت دائم(Permanent Residency)

شرایط لازم برای برنامه مهاجرت کاری کانادا و ورود به سیستم اکسپرس اینتری

برای اقدام جهت مهاجرت کاری کانادا از طریق سیستم ورود سریع حداقل می بایست 67 امتیاز از 100 امتیاز را از فاکتورهای تائیرگذار زیر دریافت کرد.

سطح زبان (دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه مورد قبول می باشد) (حداکثر 28 امتیاز) جزئیات امتیاز

سطح تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز) جزئیات امتیاز

تجربه کاری (حداکثر 15 امتیاز) جزئیات امتیاز

سن (حداکثر 12 امتیاز) جزئیات امتیاز

داشتن پیشنهادکاردر کانادا (حداکثر 10 امتیاز) جزئیات امتیاز

فاکتورهای انطباق پذیر (حداکثر 10 امتیاز) جزئیات امتیاز

سطح زبان

مهاجرت به کانادا و برقراری ارتباط و کار در این کشور نیاز به دانستن و تسلط کافی به زبان این کشور می باشد. دانستن زبان انگلیسی و فرانسه زبان رسمی و از فاکتور های مهم برای ورود و جذب بازار کار شدن در این کشور می باشد. با توجه به سطح زبان ،حداکثز 28 امتیاز از دو زبان انگلیسی و فرانسه می توان کسب نمود.

حداقل سطح زبان موردقبول CLB7 برای زبان اول یا اصلی شما (برای هر چهار مهارت زبان)و برای امتیاز گرفتن از زبان دوم ،حداقل سطح زبان CLB5 (برای هر چهار مهارت زبان)مورد نیاز می باشد.

جزئیات امتیاز بندی سطح زبان اول (اصلی)
امتیاز
Speaking
Writing
Reading
Listening
سطح زبان
16
4
4
4
4
CLB7
20
5
5
5
5
CLB8
24
6
6
6
6
CLB9

در صورت داشتن سطح مبتدی و پایه برای زبان دوم ،امکان کسب 5 امتیاز میسر می باشد.

جزئیات امتیاز بندی سطح زبان دوم(اصلی)
5 امتیاز
سطح زبان CLB5برای هر چهار مهارت
صفر امتیاز
سطح زبان پایین تر از CLB5 برای هر یک از چهار مهارت
سطح تحصیلات

داشتن دیپلم،مدرک کانادایی و یا مدرک تحصیلی خارج از کانادا می تواند حداکثر 28 امتیاز با توجه به سطح مدرک ، امتیاز کسب نماید.

مدارک تحصیلی خارج از کانادا باید ارزیابی و موفق یه اخذ اعتبارنامه ارزشیابی مدرک تحصیلی (ECA) شودتا نشان دهد که مدرک فوق معادل یکی از مدرکهایی کانادایی می باشد.

ارزیابی مدارک تحصیلی خارج از کانادا بر طبق استانداردهای کانادا وتوسط یکی از سازمانهای مورد تایید سازمان مهاجرتی کانادا صورت می گیرد. سازمانهای مورد تایید سازمان مهاجرتی کانادا Designated organizations for ECAs

جزئیات امتیاز بندی تحصیلات برای مهاجرت کاری کانادا
5 امتیاز
دیپلم
15 امتیاز
یکسال تحصیل پس از دیپلم
19 امتیاز
مدرک کاردانی دوساله
21 امتیاز
مدرک کارشناسی 3 سال یا بیشتر
22 امتیاز
دو مدرک دانشگاهی که یکی از آنها 3 سال یا بیشتر باشد
23 امتیاز
مدرک کارشناسی ارشد یا مدرک تخصصی دانشگاهی در رشته های مرتبط با NOC
25 امتیاز
مدرک دکترا

مدرک تخصصی دانشگاهی در رشته های مرتبط با لیست مشاغل کانادا NOC2011 که توسط سازمان مربوطه(provincial regulatory body) در کانادا ارزیابی و تایید شده باشد.

رشته های مربوطه عبارتند از :پزشکی،دامپزشکی،پودیاتری،عینک سازی،حقوق،کایروپرکتیک،داروسازی

تجربه کاری

شما می توانید با توجه به تعداد سالهائیکه تجربه کاری تمام وقت (30 ساعت در هفته و یا مساوی همین مقدار بصورت نیمه وقت) دارید امتیاز کسب کنید.

شغل ها در سیستمی به نامNational Occupational Classification که به اختصار NOC نامیده می شوند دسته بندی شده است. این سیستم شرح وظایف،توانایی و مهارتهای کارها را توضیح می دهد.شما می توانید با جستجو در این سیستم NOC code مربوط یه شغل خود را پیدا نمایید.این کد برای تکمیل پروقابل اکسپرس اینتری ضروری می باشد.

طبق قوانین حال حاضر باید حداقل یک سال از سابقه کار شما در زمینه ای موجود در لیست NOCباشد.

جزئیات امتیاز بندی تجریه کاری
9 امتیاز
داشتن 1سال سابقه کاری در 10 سال گذسته
11 امتیاز
داشتن 2 سال سابقه کاری در 10 سال گذشته
13 امتیاز
داشتن 4 سال سابقه کاری در 10 سال گذشته
15امتیاز
داشتن 6 سال سابقه کاری و یا بیشتر در 10 سال گذشته
سن

سن یکی دیگر از فاکتورهای مهم و کسب امتیاز جهت اقامت کانادا می باشد.

جزئیات امتیاز بندی سن
0 امتیاز
داشتن سن زیر 18 سال
12 امتیاز
داشتن سن بین 18 تا 35 سال
11 امتیاز
داشتن سن 36 سال
10امتیاز
داشتن سن 37 سال
9امتیاز
داشتن سن 38 سال
8امتیاز
داشتن سن 39 سال
7امتیاز
داشتن سن 40 سال
6امتیاز
داشتن سن 41 سال
5امتیاز
داشتن سن 42 سال
4امتیاز
داشتن سن 43 سال
3امتیاز
داشتن سن 44 سال
2امتیاز
داشتن سن 45 سال
1امتیاز
داشتن سن 46 سال
0امتیاز
داشتن سن 47 سال به بالا
پیشنهاد کاری

در صورت داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادا برای حداقل یکسال و بصورت تمام وقت شما می توانید کسب امتیاز نمایید.

پیشنهاد کاری باید در لیست طبقه بندی مشاغل کانادا (NOC) نوع A,Bو 0 موجود باشد.

جزئیات امتیاز بندی پیشنهاد کاری
10 امتیاز
پیشنهاد کار تایید شده توسط HRSDC
10امتیاز
پیشنهاد کار دایمی از کارفرمایی که در حال حاضر آنجابه طور موقت کار انجام می دهید
انطباق پذیری

اگر شما متاهل هستید و همسر شما نیز با شما قصد مهاجرت به کانادا را دارد، یا فامیل مقیم در کانادا دارید و یا سابقه کاری در کانادا دارید جداکثر 10 امتیاز می توانید از موارد زیر بگیرید.

در صورتیکه بستگان شما با 18 و یا بیشتر از 18 سال سن ،سیتیزن و یا اقامت دائم داشته باشند و در کانادا زندگی کنند و رابطه شما بصورتیکه در ادامه آمده است باشد می توانید امتیاز کسب کنید.(پدر ،مادر ،پدربزرگ ،مادر بزرگ،فرزند،نوه،خواهر،برادر،عمو ،عمه ،خاله ،دایی ،خواهرزاده ،برادرزاده )

جزئیات امتیاز بندی انطباق پذیری
5 امتیاز
سطح زبان CLB4 و یا بالاتر برای همسر
5امتیاز
تحصیلات در کانادا
5امتیاز
تحصیلات همسر در کانادا
10امتیاز
سابقه کاری در کانادا
5امتیاز
سابقه کاری همسر در کانادا
5امتیاز
داشتن پیشنهاد کاری در کانادا
5امتیاز
داشتن فامیل در کانادا

پس از اینکه مشخص شد شما حداقل شرایط لازم(داشتن 60 امتیاز از 100 امتیاز) جهت ثبت نام در سیستم ورود اکسپرس اینتری را دارید نیاز به محاسبه امتیاز ها بر اساس سیستم ارزیابی جامع (Comprehensive Ranking System) می باشد.

محاسبه امتیاز بر اساس سیستم ارزیابی جامعCRS

در سیستم ارزیابی جامع (CRS)حداکثر امتیاز 1200 می باید که از این 1200 امتیاز 600 امتیاز آن مربوط به داشتن پیشنهاد کار و یا دعوتنامه استانی می باشد.

جدولA: خلاصه امتیاز فاکتورهای اصلی در سیستم ارزیابی جامع
مجرد
متاهل
فاکتورهای مربوطه
110 امتیاز
100 امتیاز
سن
150 امتیاز
140 امتیاز
سطح تحصیلات
160 امتیاز
150 امتیاز
سطح زبان
80 امتیاز
70 امتیاز
تجربه کار در کانادا
500 امتیاز
460 امتیاز
جمع حداکثر امتیازهای فابل کسب

حداکثر امتیاز قابل کسب در جدول A برای افراد مجرد 500 امتیاز و برای افراد متاهل 460 امتیاز می باشدو افراد متاهل می توانند کسری امتیاز این قسمت را توسط امتیازهائیکه از همسر خود در جدول B(جدول زیر) میگیرند جبران نمایند.

جدولB: خلاصه امتیاز فاکتورهای همسر در سیستم ارزبابی جامع
10 امتیاز
سطح تحصیلات
20امتیاز
سطح زبان
10امتیاز
تجربه کار در کانادا
40امتیاز
جمع کل حداکثر امتیاز فایل کسب توسط همسر
جدولC: فاکتورهای قابل انتقال ترکیبی
50 امتیاز
ترکیب سطح زبان با تحصیلات
50امتیاز
ترکیب تجربه کاری در کانادا و تحصیلات
50امتیاز
ترکیب سطح زبان و تجربه کاری خارج از کانادا
50امتیاز
ترکیب تجربه کاری داخل کانادا و تجربه کاری خارج از کانادا
50امتیاز
ترکیب سطح زبان با گواهی صلاحیت شغلی استانی 50 امتیاز

حداکثرامتیاز قابل کسب از جدول C صد امتیاز می باشد.

جدول A+جدولB+جدولC= امتیاز600

جدولD: فاکتورهای امتیاز اضافی
30 امتیاز
داشتن مدرک تحصیلی از کانادا
200امتیاز
داشتن پیشنهاد کار
600امتیاز
داشتن دعوتنامه استانی

حداکثر امتیاز قابل کسب از جدول شماره D 600 امتیاز می باشد.

تهیه مدارک جهت ثبت نام آنلاین

درصورتیکه امتیاز شما برای دریافت دعوت نامه مناسب می باشد مدارک زیر برای ثبت نام آنلاین مورد نیاز می باشد.

آیلتس جنرال

ارزیابی مدارک بالاتر از دیپلم

برای ثبت نام آنلاین و ورود به شما به Poolداشتن نمره آیلتس جنرال معتبر (کمتر از دو سال) و همچنین مدارک تحصیلی ارزیابی شده توسط سازمان های مورد قبول اداره مهاجرت کانادا الزامی می باشد. بدون این دو مورد امکان ثبت نام آنلاین وجود ندارد. (در واقع بدون این مدارک می توانید ثبت نام کنید اما به هیچ عنوان قابل استفاده نمی باشد.)

.تنها امتحان آیلتس جنرال مورد قبول است

در زمان ثبت نام نباید بیشتر از دو سال از امتحان آیلتس شما گذشته باشد و اگر بعد از ثبت نام در سیستم Express Entryاعتبار آیلتس شما تمام شود، از همان روز انقضاء، ثبت نام شما دیگر اعتبارنداشته و امکان گرفتن دعوت نامه را نخواهید داشت. به محض ارائه نمره جدید آیلتس با تاریخ معتبر دوباره امکان گرفتن دعوت نامه را خواهید داشت..

ثبت نام و ورود به Pool

ثبت نام و ورود به پول کاملا رایگان می باشد.

قبل از ثبت نام ،در قسمت با جواب دادن سوالهای check your eligibility کد personal refrence دریافت نمایید و هنگام ثبت نام از آن استفاده نمایید.

این کد به مدت دو ماه فعال می باشد و می توانید قبل از انتقضای آن پروفایل خود را بسازید.

ببا استفاده از سرویسGCKey موجود در وی سایت سازمان مهاحرت کانادا ، نام کاربری و پسورد برای ورود به پروفایل خود بسازید.

در Job Bank ثبت نام نمایید در غیر اینصورت پروفایل شما فعال نمی گردد.

تا قبل از دریافت دعوت نامه هر تغییری در شرایط شما که باعث کاهش یا افزایش امتیاز شود باید در پروفایل ثبت نمائید.

عواملی که می تواند باعث کاهش

در صورت عدم دریافت دعوتنامه یکسال پس از تاریخ ورود به Pool،پروفایل خود را دوباره فعال و واردPool شوید.

تفییراتی که می تواند تا فیل از دریافت دعوتنامه باعث کاهش امتیاز شود
افزایش سن
منقضی شدن نمره آیلتس
تغییر وضعیت تاهل (از متاهل به مجرد یا برعکس)
تفییراتی که می تواند تا فیل از دریافت دعوتنامه باعث افزایش امتیاز شود
افزایش نمره آیلتس
دریافت مدرک تحصیلی جدید
دریافت مدرک زبان فرانسوی
افزایش سابقه کار
دریافت پیشنهاد کار
دریافت نامینیشن استانی

دریافت دعوتنامه و ارسال مدارک مورد نیاز

در صورتیکه امتیاز شما از حداقل امتیاز دعوت شده دز هر یک از drawهای متناوب بالاتر باشد،برای شما دعوتنامه ارسال خواهد شد.

پس از دریافت دعوتنامه مراحل کار بصورت زیر می باشد.

تکمیل فرم های آنلاین

در پروفایل شما برخی سوالهای تکمیلی اضافه شده است که باید تکمیل و یا برخی از انهاییکه از قبل در پروفابل وارد کرده توسط شما مجددا" تایید گردد.ازقبیل :

اطلاعات پرسنلی :تعداد فرزند، قد و رنگ چشم ،وضعیت تاهل،تعداد همراه و مقدار وجه پشتبانی مالی که با خود می آورید،فعالیتهای و سازمانهای سیاسی و تجاری که در آنها عضو بوده اید،جزئیات مدت و محل خدمت وظیفه سربازی،زمان و مخل مسافرتهای خارجی که رفته اید

تکمیل اطلاعات تماس:شماره تلفن ،ایمیل و آدرس پستی وآدرس محل کار در ده سال گذشته

تکمیل اطلاعات نماینده یا وکیل :در صورت داشتن نمایند یا وکیل مهاجرت ،اطلاعات از قبیل نام و نام خانوادگی و ایمیل ایشان

اطلاعات تحصیلی شامل:سطح تحصیلات،رشته تحصیلی،محل تحصیل و سال فارغ التحصیلی مجددا" تایید گردد

اطلاعات شغلی شامل:زمینه فعالیت و زمانیکه برای اولین بار مجاز به فعالیت شده اید

و در نهایت تاییداطلاعات پرسنلی ،تحصیلی و کاری همسر (همراه)

آماده سازی مدارک

ارسال مدارک فقط بصورت اسکن شده و آپلود در پروفایل می باشد و نیازی به ارسال پستی نمی باشد.خلاصه ای از مدارک مورد نیاز :

مدارک یا گواهینامه های تحصیلی

گذرنامه و تمامی صفخاتی از آن که دارای مهر و ویزا می باشند

عکس دیجیتال با استاندارد های مورد نیاز اداره مهاحرت کانادا

گواهی عدم سو پیشینه ( برای هر کشور،یکه غیر از کانادا که به مدت بیش از 6 ماه در آن زندگی کرده اید )

گواهی آزمایش پزشکی تحت عنوان IMM 1017B که باید بصورت آپ فرانت(Up-front Medical exam) قبلا انجام شده باشد.

نامه سابقه کار شامل عنوان شغلی،وظایف و مسئولیتها،تعداد ساعات کاری و تاریخ بازه کاری

نامه تمکن مالی که باید توسط بانک از موجودی حساب شما و بصورت دلاری گرقته شود.

سند ازدواج و ترجمه رسمی آن (درصورت متاهل بودن)

ودر نهایت اطلاعات اختیاری(تکمیلی )در صورتیکه توضیح خاصی نسبت که مدارکی که آپ لود کرده اید داشته باشید.

پرداخت هزینه ها

برای پرداخت هزینه می توانید از طریق پروفایل و بصورت آنلاین هزینه مربوطبه پرونده را پرداخت نمایید.

ارسال پروفایل کامل

پس از پرداخت پروفایل بصورت کامل ارسال می گردد.و در صورتیکه از طرف اداره مهاجرت درخواست تکمیلی دیگری از شما نخواهند برای شما ویزا صادرخواهدشد.

در صورتیکه شرایط فوق را ندارید می توانید شرایط برنامه های مهاجرتی زیر را بررسی نمایید.

مهاجرت به کانادا از طریق کار و تخصص مهاجرت به کانادااز طریق تخصص و کار

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق تخصص و کار با مشاورین این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

گروه و کانال تلگرام ویزای کار کانادا گروه تلگرام ویزای کار کانادا،کانال تلگرام مهاجرت به کانادا از طریق تخصص،وکیل مهاجرتی ویزای کار کانادا
مهاجرت به کانادا،ویزای دانشجویی کانادا،پذیرش تحصیلی کانادا

مشاوره و راهنمایی

۰۹۰۲۹۱۹۱۸۳۰

86044362-86044786-
86044821

مطالب بیشتر مهاجرت کانادا

تبدیل clb به آیتلس کانادا تبدیل ilets به clb کانادا
ddd