مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک یکی از راههای ورود به این کشور می باشد.شرایط مناسب این برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری استانی تجار و سرمایه گذاران بسیاری را ترقیب به اقدام از این طریق و اخذ اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک کرده است .

عدم نیاز به تسلط به زبان انگلیسی و فرانسه،عدم نیاز به تحصیلات دانشگاهی و شرایط سنی، برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کبک را از برنامه های مهاجرتی دیگر متمایز نموده است.

وجه تمایز برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کبک

عدم شرایط محدودیت سنی برای اقدام

عدم نیاز به تحصیلات دانشگاهی برای متقاضی

عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه

بدون هیچ گونه قید و شرط کارآفرینی و ایجاد بیزینس مانند دیگر برنامه های سرمایه گذاری کانادا

عدم داشتن شرط اقامت در استان کبک

اخذ کارت اقامت دائم PR در زمان ورود به این کشور

ارائه اقامت به متقاضی ،همسر و فرزندان زیر 22 سال ایشان

سرمایه گذاری پس از پذیرش و دریافت دعوتنامه

شرایط برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کبک

داشتن حداقل دارایی خالص به ارزش 1.600.000 دلار کانادا

دارایی های فوق می تواند شامل : سند ملک به نام خود یا همسر، سهام، پول نقد، اوراق مشارکت یا سپرده، دارایی شرکت باشد.

داشتن تجربۀ مدیریّت درامور اجرایی، برنامه ریزی،منابع مالی و نیروی انسانی در یک فعالیت قانونی به مدت 2 سال در 5 سال گذشته

فعالیت های فوق می تواند بصورت ،مالک یک مجموعه تجاری اقتصادی ثبت شده،زشک، داروساز، جراح دارای مطب یا مدیر و سهامدار بیمارستان ،تاجر دارای پروانه کسب معتبر از اتحادیه یا صنف مربوطه،وکیل دادگستری دارای دفتر وکالت ،سهامدار یا عضو هیات مدیره شرکت تولیدی، خدماتی، پیمانکاری، واردات-صادرات،مالک هتل، مجموعه ورزشی، آژانس مسافرتی -مدیر ارشد شرکت دولتی یا خصوصی -کشاورز یا مزرعه دار باشد.

داشتن حداقل دو نفر یا بیشتر کارمند رسمی بیمه شده

پرداخت 800هزار دلار کانادا به دولت کانادا(قابل بازگشت پس از 5سال) و یا220 هزاردلارکانادا به دولت کانادا(بدون بازگشت)

دو روش برای سرمایه گذاری در این برنامه مهاجرتی کبک وجود دارد .

در روش اول متقاضی 800هزاردلار کانادا به دولت کانادا پرداخت مب نماید و این وجه پس از 5سال بدون سود به متقاضی مرجوع می گردد.(این سرمایه گذاری توسط دولت کبک گارانتی و تضمین می گردد.

در روش دوم متقاضی مبلغ 220هزار دلار کانادا پرداخت می کند و دیگر این وجه به او مرجوع نمی گردد.

مراحل برنامه سرمایه گذاری کبک کانادا

تکمیل فرم مربوطه و امضا قرارداد با بانک واسط و پرداخت 15111دلار هزینه دولت کبک و ارسال به سفارت کبک، سپس دریافت سهمیه و فایل نامبر و رسید پول از مقامات دفتر مهاجرت کبک

دریافت نامه ای مبنی بر تایید کامل بودن پرونده ودرخواست به روز رسانی پرونده (مدارک تکمیلی)

در خواست مصاحبه با متقاضی که این مصاحبه ممکن است در برخی موارد به تشخیص آفیسر انجام نگردد.

پرداخت مبلغ 220هزار دلار یا سپرده گذاری 800هزاردلاری برای 5سال در صورت پذیرفته شدن (ظرف مدت حداکثر 110روز)

دریافت CSQ (گواهی منتخب کبک) (Quebec Selection Certificate) از طرف آفیسر اداره مهاجرت

صدور گواهی CSQ به معنای پذیرفته شدن متقاضی در سطح استانی ست و سپس پرونده متقاضی به اداره مرکزی مهاجرت و تابعیت کانادا فرستاده خواهد شد تا در سطح فدرال پردازش شود. هزینه های پردازش فدرال باید در این مرحله پرداخت شوند.

درخواست آزمایش پزشکی متقاضی و اعضای خانواده او

دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا

در این مرحله متقاضی پاسپورت های خود را جهت صدور ویزا تحویل می دهد. هزینه حق اقامت دائم در این مرحله پرداخت می شود.

ورود به کانادا و دریافت کار اقامت دائم

ویزای صادر شده دارای تاریخ انقضا می باشد و متقاضی می بایست قبل از این تاریخ وارد کانادا و اقدام به اخذ کارت اقامت دائم PR خود نماید.

مهاجرت به کانادا،ویزای دانشجویی کانادا،پذیرش تحصیلی کانادا

مشاوره و راهنمایی

۰۹۰۲۹۱۹۱۸۳۰

86044362-86044786-
86044821

تبدیل clb به آیتلس کانادا تبدیل ilets به clb کانادا
ddd