مهاجرت به کانادا از طریق آتلانتیک یکی از روشهای اخذ اقامت دائم کانادا می باشد..متقاضیان اقامت در چهار استان نیوبرانزویک New Brunswick ،نیوفاندلند و لابرادور Newfoundland and Labrador،نوا اسکوشیا Nova Scotia،پرینس ادوارد Prince Edward Island،می توانند از طریق برنامه مهاجرتی آتلانتیک کانادا اقدام نمایند.برنامه مهاجرتی آتلانتیک ،برنامه ای مشترک بین دولت کانادا و جهار استان آتلانتیک می باشد.

برنامه مهاجرت آتلانتیک کمک به جذب فارغ التحصیلان بین المللی و کارگران خارجی ماهر جهت پر کردن فرصت های شغلی در چهار استان آتلانتیک می نماید.متقاضیان این برنامه مهاجرتی نیاز به یک پیشنهاد کار دارند.کارفرمایان این چهار استان جهت جذب نیروی کار نیاز به داشتن LMIA ندارند. متقاضی از کارفرمایانی می توانند پیشنهاد کار جهت برنامه مهاجرت آتلانتیک بگیرد که آنها مورد تایید استانهای آتلانتیک باشند.کارفرمایان تایید شده(designated) برای برنامه مهاجرت آتلانتیک هر کدام توسط استانهای خودشان مدیریت می شوند. این برنامه مهاجرتی دارای زیر گروههای زیر می باشد.

برنامه ی نیروی بسیار ماهر آتلانتیک

برنامه ی نیروی نیمه ماهر آتلانتیک

برنامه ی فارغ التحصیلان بین المللی آتلانتیک

میزان تجربه کاری ، تحصیلات و پیشنهاد کاری بسته به نوع برنامه ای (برنامه نیروی ماهر یا برنامه فارغ التحصیل بین المللی) که متقاضی انتخاب می نماید متفاوت می باشد.به جز موارد فوق بقیه شرایط یکسان می باشد.

تجربه کاری

برنامه نیروی ماهر آتلانتیک:

یکسال تحربه کاری (جمعا" 1560 ساعت یا 30 ساهت در هقته) در سه سال گذشته بصورت تمام وقت با نیمه وقت

تجربه کاری در یک شغل (اما این تجربه کاری می تواند از دو کارفرمای متفاوت باشد.)

تجربه کارهای داوطلبانه و کارآموزی مورد قبول نمی باشد.

تجربه کاری برنامه نیروی کاری بسیار ماهر آتلانتیک باید در طبقه بندی مشاغل کانادا در NOC 0,A,B و در برنامه نیروی نیمه ماهر آتلانتیک در NOC C باشد.

برنامه فارغ التحصیلان بین المللی آتلانتیک:

این برنامه آتلانتیک نیاز به تجربه کاری ندارد.

تحصیلات

برنامه نیروی ماهر آتلانتیک:

مدرک تحصیلی مورد نیاز ،حداقل یکسال تحصیل در مقاطع دیپلم و بعد از دبیرستان در کانادا و یا یکسال تحصیل در همین مقاطع در مراکز آموزش عالی در خارج از کانادا که مدرک آن ارزیابی و مورد تایید فرار گیرد. (از ارزیابی مدرک متقاضی نباید بیشتر از 5سال گذشته باشد.)

برنامه فارغ التحصیلان بین المللی آتلانتیک:

مدرک تحصیلی مورد نیاز ،حداقل دوسال تحصیل در مقاطع بعد از دبیرستان،آموزش و کارآموزی (توسط موسسات مورد تایید ایالت آتلانتیک)

جداقل دو سال دانشجو تمام وقت در کانادا

فارغ التحصیل در 12ماه گذشته (قبل از اقدام برای برنامه مهاجرتی)

16 ماه زندگی کردن در ایالتهای آنلانتیک در دو دوسال گذشته قبل از فارغ التحصیلی

داشتن ویزا یا مجوز های لازم جهت تحصیل ،کار و یا آموزش در کانادا

دوره تحصیل و آموزش متقاضی در برنامه زبان انگلیسی و فرانسه (بعنوان زبان دوم) نباید بیشتر از نیمی از طول دوره باشد.

همچنین دوره آموزش از راه دور متقاضی نباید بیش از نیمی از طول دوره باشد.

درصورتیکه متقاضی از طرف مجموعه ای بورسیه شده که باید بعد از اتمام دوره تحصیلی به کشورش برگردد، نمی تواند از طریق این برنامه اقدام نماید.

پیشنهاد کاری

متقاضیان این برنامه مهاجرتی باید پک پیشنهاد کار از یک کارفرمای(designated) در ایالت های منطقه آتلانتیک داشته باشند.

پیشنهاد کار باید بصورت تمام وقت (30ساعت در هفته) بوده و فصلی نباشد.

پیشنهاد کاری شما نباید لزوما" مشابه کار قبلی شما باشد ولی شما باید بتوانید نیازهای کارفرما جهت شغلی که به شما پیشنهاد می شود را تامین نمایید.

کارفرما در این برنامه مهاجرتی نیاز به LMIA ندارد.

برنامه نیروی بسیار ماهر آتلانتیک:

پیشنهاد کار برای برنامه نیروی بسیار ماهر باید در طبقه بندی مشاغل کانادا در NOC 0,A,B باشد.

پیشنهاد کار باید یکسال از زمان اخذ اقامت دائم معتبر باشد.

برنامه نیروی نیمه ماهر آتلانتیک:

پیشنهاد کار برای برنامه نیروی بسیار ماهر باید در طبقه بندی مشاغل کانادا در NOC 0,A,B,C باشد.

پیشنهاد کار باید بصورت دائمی باشد.

برنامه فارغ التحصیلان بین المللی آتلانتیک:

پیشنهاد کار برای برنامه نیروی بسیار ماهر باید در طبقه بندی مشاغل کانادا در NOC 0,A,B,C باشد.

پیشنهاد کار باید یکسال از زمان اخذ اقامت دائم معتبر باشد.

مهارت زبان

سطح زبان متقاضی برای چهار مهارت اصلی حداقل CLB4 باشد.

از مدرک زبان متقاضی نباید بیشتر از دو سال گذشته باشد.

تمکن مالی

متقاضی باید توانایی پشتیبانی خود و خانواده خود را بعد از ورود به کانادا داشته باشد.میزان تمکن مالی مورد نیاز با توجه به تعداد اعضای حانواده متفاوت می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت کانادا با مشاورین این مجموعه تماس حاصل فرمایید.

گروه و کانال تلگرام مهاجرت به کانادا گروه تلگرام ویزای کار کانادا،کانال تلگرام ویزای کار کانادا،وکیل مهاجرتی ویزای کار کانادا
مهاجرت به کانادا،ویزای دانشجویی کانادا،پذیرش تحصیلی کانادا

مشاوره و راهنمایی

۰۹۰۲۹۱۹۱۸۳۰

86044362-86044786-
86044821

مطالب بیشتر مهاجرت کانادا

تبدیل clb به آیتلس کانادا تبدیل ilets به clb کانادا
ddd