برنامه مهاجرتی نیروی ماهر ساسکاچوان (اکسپرس اینتری) International Skilled Worker Category Express Entry

برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری ساسکاچوان برای متقاضیانیست که در نظر دارند در ساسکاچوان زندگی کنند و در سیستم اکسپرس اینتری مهاجرتی و شهروندی کانادا IRCC) Express Entry Pool)حضور داشته و شرایط مورد نیاز برای این گروه مهاجرتی ساسکاچوان را نیز دارا می باشند.

شرایط این برنامه مهاجرتی ممکن است هر زمانی تغییر نماید ولی بررسی پرونده مهاجرتی شما متناسب با شرایط زمانیکه پرونده خود را کامل ارسال کرده اید محاسبه می گردد.

شرایط مورد نیاز این برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری ساسکاچوان:

برای اینکه واجد شرایط برای این برنامه مهاجرتی باشید، شما باید 300 $ هزینه پرونده (غیر قابل استرداد)بصورت آنلاین توسط ویزا یا مسترکارت پرداخت نمایید. الیته این آخرین گام مورد نیاز به منظور ارائه برنامه مهاجرتی شما می باشد.

حائز شرایط سیستم اکسپرس اینتری مهاجرتی کانادا ، دارای شماره پروفایل اکسپرس اینتری (Express Entry Profile Number) و کد اعتبارسنجی در بانک اطلاعات شغلی (Job Seeker Validation Code) باشید.

کسب حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز برنامه مهاجرت استانی ساسکاچوان (این معیار با معیار برنامه پیشنهاد کاری یکی می باشد)

اراده مدرک زبان مورد نیاز و مطابق با آنچه در سیستم اکسپرس اینتری اعلام شده است .

داشتن تحصیلات بعد از دبیرستان،آموزش و یا کار آموزی قابل مقایسه با نظام آموزش و پروزش کانادا،در طول مدت یکسال ( شما باید بتوانید گواهی یا مدرک مربوطه را بدست آورید.)

داشتن تجربه کاری به یکی از سه جالت زیر :

داشتن یکسال تجربه کاری در ده سال گذشته در شغلهای سطوح بالا و حرفه ای( رشته و شغلهای فنی حرفه ای نباشد.)

داشتن 2 سال سابقه کاری در پنج سال گذشته در رشته و شغلهای فنی حرفه ای

داشتن 12 ماه سابقه کاری کانادایی در سه سال گذشته (سابقه کار در کانادا)

تجربه کاری شما باید در زمینه شغلهای موجود در طبقه بندی مشاغل کانادا NOC A,B,0 بوده و همچنین در لیست شغل های مورد نیاز ساسکاچوان باشد.

داشتن شرایط دریافت مجوز ساسکاچوان در صورتیکه شغل مورد نظر شما Regulated و نیاز به دریافت مجوز داشته باشد.

اثبات داشتن پشتیبانی مالی در انجام هزینه های زندگی در کانادا در بدو ورود

جزئیات نحوه کسب و محاسبه امتیاز برنامه مهاجرت اکسپرس اینتری ساسکاچوان(Express Entry)

امتیاز شما از طریق پنج فاکتور زیر و با توجه به مدارکی که ارسال می کنیدمحاسبه و تایید می گردد.

تحصیلات و آموزش (حداکثر 23 امتیاز)

تجریه کاری (حداکثر 15 امتیاز)

سطح زبان (حداکثر 20 امتیاز)

سن (حداکثر 12 امتیاز)

میزان ارتباط و سازگاری با بازار کار ساسکاچوان (حداکثر 30 امتیاز)

شما باید مستندات لازم برای اثبات امتیاز کسب شده برای حداقل شرایط لازم را نیز اراده دهیدو بعنوان مثال اگر از قسمت تحصیلات امتیاز کسب نموده اید باید مدرک تحصیلی و ریز نمرات و در صورتیکه مدرک شما به زبان انگلیسی با فرانسه نمی باشد شما باید ترجمه رسمی آن را نیز ارسال نمایید.

تکمیل و ارسال مدارک مورد نیاز برنامه مهاجرتی اکسپری اینتری ساسکاچوان Express Entry

از تکمیل و اسکن مدارک زیر جهت ارسال برای پرونده مهاجرتی اطمینان حاصل نمایید.

تمام فرم های استانی و فدرال مورد نیاز

کلیه مدارک و مستنداتی که ثابت می نماید شما واجد شرایط مورد نیاز این برنامه مهاجرتی را می باشید.

شماره پروفایل اکسپرس اینتری (Express Entry Profile Number) و کد اعتبارسنجی در بانک اطلاعات شغلی (Job Seeker Validation Code) جزئیات بیشتر

مدرک مهارت زبان جزئیات بیشتر

مدارک تحصیلی جزئیات بیشتر

اسناد تجربه کاری جزئیات بیشتر

مجوز کارهای Regulate جزئیات بیشتر

تمکن مالی (Settlement Funds)و هدف اقامت(Satlement plan) جزئیات بیشتر

تجربه کار قبلی در ساسکاچوان جزئیات بیشتر

اقوام و بستگان نزدیک در ساسکاچوان جزئیات بیشتر

تجربه تحصیلات قبلی در ساسکاچوان جزئیات بیشتر

مستندات هویت (از قبیل شناسنامه،پاسپورت،کارت ملی و...) جزئیات بیشتر

سوء پیشینه جزئیات بیشتر

همچنین در طول ارزیابی پرونده ،ممکن است در صورت نیاز علاوه بر مدارک ذکر شده اسناد دیگری که در لیست فوق نباشد نیز درخواست گردد.

تمامی مدارک موردنیاز باید نسخه های کپی واضح و خوانا بوده و درصورتیکه هر یک از مدارک شما به زبانی غیر از انگلیسی یا فرانسوی باشد باید مدارک زیر رانیز ارسال نمایید:

یک نسخه کپی از اصل مدرک

یک نسخه کپی از ترجمه انگلیسی یا فرانسوی از مدرک

(اسناد ترجمه شده باید توسط دارالترجمه رسمی فوه قضائیه و مطابق با نیازمندی های فدرال صورت گیرد.)

درصورتیکه مدارک شما ناخوانا ،یا به زبان انگلیسی یا فرانسه ترجمه نشده باشد ،پرونده شما رد شده و ضمن توضیح علت مردود شدن آن ،شما را از دستورالعمل ثبت نام مجدد نیز آگاه می نمایند.

جزئیات در مورد مدارک مورد نیاز برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری ساسکاچوان (Express Entry):

شماره پروفایل اکسپرس اینتری و کد اعتبارسنجی در بانک اطلاعات شغلی

متقاصی مهاجرت باید قبل از اقدام به درخواست پرونده مهاجرت استانی ،در سیستم اکسپرس اینتری کانادا پذیرفته شده باشد و با ارائه شماره پروفایل اکسپرس اینتری (Express Entry Profile Number) و کد معتبر بانک اطلاعات شغلی (Job Seeker Validation Code)این را به اثبات برساند.(در صورتیکه به هر دلیلی متقاضی پرونده مهاجرتی اقدام به دریافت شماره پروفایل و کد بانک اطلاعات شغلی جدید نماید در حالیکه پرونده برنامه مهاجرتی استانی ساسکاچوان در دست بررسی می باشد باید سریعا" در این خصوص اطلاغ رسانی نماید.)

مدرک مهارت زبان

متقاضیان این پرونده مهاجرت باید مهارت زبان مورد نیاز برای برنامه اکسپری اینتری کانادا را داشته باشند.

حداقل سطح زبان موردقبول CLB7 زبان انگلیسی و NCLC7زبان فرانسه برای زبان اول یا اصلی شما (برای هر چهار مهارت زبان)و برای امتیاز گرفتن از زبان دوم ،حداقل سطح زبان CLB5 (برای هر چهار مهارت زبان)مورد نیاز می باشد.

بیشتر از دوسال از اعتبار مدکر زبان شما نگذشته باشد.

گواهی تحصیلات و آموزش

داشتن تحصیلات بعد از دبیرستان،آموزش و یا کار آموزی قابل مقایسه با نظام آموزش و پروزش کانادا،در طول مدت یکسال ( شما باید بتوانید گواهی یا مدرک مربوطه را بدست آورید.)

اسناد ،مدارک گواهی تحصیل و آموزش،ریز نمرات که نشان می دهد شما کجا درس خوانده و چه دوره هایی را گذرانده اید.

گواهی تخصص حرفه ای ،گواهی عضویت در اتجادیه و یا انجمن های حرفه ای

گواهی کار آموزی یا گواهی که معادل یکی از برنامه های نظام آموزشی کانادا باشد بهمراه اطلاعات کامل از ساختار برنامه ،طول دوره و سازمان مربوطه

گواهی تجربه کاری

داشتن تجربه کاری به یکی از سه جالت زیر :

داشتن یکسال تجربه کاری در ده سال گذشته در شغلهای سطوح بالا و حرفه ای( رشته و شغلهای فنی حرفه ای نباشد.)

داشتن 2 سال سابقه کاری در پنج سال گذشته در رشته و شغلهای فنی حرفه ای

داشتن 12 ماه سابقه کاری کانادایی در سه سال گذشته (سابقه کار در کانادا)

تجربه کاری شما باید در زمینه شغلهای موجود در طبقه بندی مشاغل کانادا NOC A,B,0 بوده و همچنین در لیست شغل های مورد نیاز ساسکاچوان باشد.

شما باید برای اثبات سابقه کارهای گذشته که انجام داده اید از کارفرمایان قبلی خود نامه ای برای هر تجربه کاری که اعلام می نمایید،دریافت و ارسال نمایید.

اسنا باید نامه هایی از طرف سرپرست یا مسئول منابع انسانی ،چاپ شده بر روی سربرگ شرکت ،سازمان و یا سایر اسناد رسمی دولتی و مهر شده باشد.

هر نامه باید شامل موارد زیر باشد:

موقعیت شغلی شما و تاریخ استخدام

وظایف و مسئولیت های اصلی شما

تعداد ساعاتی که در هر هفته کار می کنید (در صورتیکه موقعیت شغلی شما تمام وقت نمی باشد)

اطلاعات تماس سرپرست و یا مدیر شما

مجوز کارهای Regulated

درصورتیکه تجربه کاری شما در ردیف حرفه و شغلهای Regulated در ساسکاچوان بوده و نیاز به دریافت مجوز (پروانه ) مربوطه در ساسکاچوان می باشد ، باید اقدام به دریافت مدرکی را که ثابت می کند مجوز و شرایط لازم جهت کار در آن حرفه در ساسکاچوان را دارید نموده و بهمراه پرونده مهاجرتی ارسال نمایید.

تمکن مالی (Settlement Funds)و هدف اقامت(Satlement plan)

ثبت و اضافه کردن فرم Satlement plan به پرونده مهاجرتی( به این منظور شما باید با پاسخ به سوالات Live in Canada ،نتیجه نهایی را به پرونده مهاجرتی خود ضمیمه نمایید.)

Live in Canada ابزاریست برای راهنمایی مهاجران و با توجه به پاسخها، منابع و خدماتی که به متقاضیان جهت اقامت در استان مربوطه کمک می کند را ارائه می نماید.

شما باید ثابت کنید که توانایی پشتیبانی مالی از خانواده خود را از بدو ورود و در طول دروه ای که در جستجوی شغل می باشید را دارید.

حداقل توانایی مالی مورد نباز برای هر پرونده با توجه به تعداد افراد خانواده بصورت جدول زیر می باشد.

حداقل میزان پشتیبانی مالی با توجه به تعداد تفرات خانواده
وجه مورد نیاز به دلار کانادا
تعداد نفرات
$12,475
یک نفر
$15,531
دو نفر
$19,093
سه نفر
$23,181
چهار نفر
$26,292
پنج نفر
$29,652
شش نفر
$33,014
هفت نفر

مستندات مربوطه به تمکن و پشتیبانی مالی باید ضمیمه پرونده مهاجرتی گردد:

یک نامه و یا گواهی رسمی از یک یا چندموسسه مالی معتبر باشد.

وجه مورد نیاز باید حداقل از سه ماه قبل از درخواست در حساب بانکی متقاضی پرونده مهاجرتی و یا همسر او بوده و در طول مدت بررسی و انجام پروسه مهاجرت دست نخورده باقی بماند.

صورت وضعیت حساب حداقل باید جزئیات حساب سه ماه قبل از ارسال پرونده مهاجرتی را نشان داده و شامل نام صاحب حساب،نام موسسه مالی و شماره تماس ،شماره جساب و نوغ ارز و گردش و بالانس باشد.

هر سندی که به زبان انگلیسی یا فرانسه نباشد باید یا گواهی ترجمه آن نیز ضمیمه شود.

برای تعیین اینکه وجه و پشتیبانی مالی شما کافی می باشد باید شما نشان دهید که حتی حساب شما در کمترین موجودی نیز به اندازه وجه

پرونده مهاجرتی می باشد.

دارایی های زیر قابل قبیل می باشد:

جساب جاری یا پس انداز

اوراق فرضه

گواهی سپرده

حساب مشترک

جساب پس انداز بازنشستگی

سهام

حساب پس اندازی که مالیات به آن تعلق نمی گیرد

سپرده های مدت دار که در زمان در خواست پرونده و درطول دوره بررسی و پروسه پرونده معتیر باشد

فرم ها اوراق قرضه، کارت های اعتباری، خطوط اعتباری، طلا، پول نقد، اموال و یا کسب و کار به عنوان وجوه مورد نیاز پرونده پذیرفته نمی شود.

اقوام و بستگان نزدیک در ساسکاچوان:

منظور از بستگان نزدیک :پدر و مادر،برادر و خواهر،عمه یا عمو،خواهر زاده یا برادر زاده،مادر بزرگ و پدر بزرگ،پسرخاله ،پسر عمه ،پسر دایی ،دختر خاله،دختر عمو ،دختر دایی ،فامیل درجه یک متقاضی یا همسر می باشد.

جهت کسب امتیاز از بستگان نزدیک در ساسکاچوان امتیاز باید مدارک زیر را تهه نمایید:

گواهی تولد، گواهی ازدواج یا هر مدرک دولتی رسمی دیگر، اسناد دینی که اثبات کند رابطه متقاضی را بابستگان نزدیک در ساسکاچوان (استشهاد یا سوگندنامه مورد قبول نمی باشد.)

یک کپی از کارت اقامت دائم ،کارت شهروندی و یا پاشپورت کانادایی بستگان نزدیک در کانادا

اثبات اینکه آنها در دوازده ماه گذشته در کانادا زندگی کرده اند و از لحاظ مالی مستقل می باشند توسط اسناد زیر:

اراده صورتجساب برف و انرژی از دوازده ماه گذشته و یا صورت حساب شرکتی(صورتحساب تلفن و موبایل قابل قبول نمی باشد.)

کارت سلامت یا گواهینامه

اثبات این که اعضای بستگان، مستاجر ثبت نام در یک آدرس ساسکاچوان (قرارداد اجاره و رسید اجاره یا اثبات مالکیت) می باشند،همچنین

اطلاعات نام دیگر اعضای خانواده که در این آدرس زندگی می کنند و ارتباط آنها با یکدیگر

اثبات و ارائه رسید درآمد بستگان در سه ماه گذشته

همچنین ممکن است اسناد دیگری نیز درخواست گرددحتی اگر آنها در زمان تشکیل پرونده مهاجرتی مورد نیاز نبوده باشند برای مثال، اگر بستگان شما کودکی بین سنین پنج و هفده دارند، شاید از شما درخواست گردد از آنها بخواهید یک کپی از ثبت نام او در سیستم آموزش و پرورش استان ارائه دهند.

بستگان نزدیک متقاضی فقط می تواند یک پرونده مهاجرتی را پشتیبانی کند.(یک خانواده فقط می توانند یک پرونده مهاجرتی را در یک زمان پشتیبانی نمایند.)در صورتیکه بستگان شما قبلا از پرونده مهاجرتی دیگری در ساسکاچوان پشتیبانی کرده باشند ،دیگر نمی توانند از پرونده مهاجرتی شما پشتیبانی کنند تا وقتی که متقاضی قبلی در ساسکاچوان حداقل برای شش ماه زندگی و کار کرده باشد.در اینصورت شما باید مستندات بستگان نزدیک خود مبنی بر پشتیبانی از متقاضی قبلی را نیر همراه با پرونده تان ارائه نمایید.

مستنداتیکه باید جهت نامزد حمایت شده قبلی باید ارائه گردد شامل :

مدرک اثبات وضعیت اقامت دائم و یا شهروندی کانادا متقاضی قبلی شامل:

کارت اقامت دائم ،کارت شهروندی کانادا و یا پاسپورت کانادا

مدرک اثبات کار و زندگی متقاضی قبلی در ساسکاچوان حداقل برای شش ماه شامل:

صورتحساب برق و گاز (صورتحساب تلفن ثابت و همراه مورد قبول نمی باشد.)

کارت بهداشت و یا گواهینامه استان ساسکاچوان

ارائه اجاره نامه و یا سند مالکیت جهت اثبات زندگی در یک آدرس ثبتی در ساسکاچوان و نام دیگر افرادیکه در آن آدرس زندگی می کنند بهمراه نسبت آنها با یکدیگر

مدارک اشتغال متقاضی قبلی از قبیل برگه حقوق و نامه ای بر روی سربرگ شرکت از طرف کارفرما جهت تایید اشتعال او

همچنین در صورت نیاز ممکن از مدارک دیگری نیز درخواست گردد.

تجربه کار قبلی در ساسکاچوان

اگر شما دارای تجربه کاری در ساسکاچوان بوده و مدارکی ارائه نماید که نشان دهد شما حداقل دوازده ماه در پنج سال گذشته در ساسکاچوان کار کرده اید می توانید از این قسمت امتیاز کسب نمایید.برای این منظور باید نامه ای از کارفرمای قبلی خود بر روی سربرگ شرکت بهمراه مهر و امضای نماینده مجازشرکت مربوطه ارائه نمایید.(نامه مربوطه باید موقعیت شغلی ،تاریخ استخدام ،وظایف اصلی و مسئولیتهای شما در آن درج شده باشد)

تجربه تحصیلات قبلی در ساسکاچوان

اگر شما در ساسکاچوان قیلا تحصیل کرده اید در صورت اراده مدارک زیر می توانی از این قسمت امتیاز کسب کنید:

گواهی تحصیلی،آموزشی ،مدرک تحصیلی بهمراه ریز نمرات و درج نام موسسه آموزشی و دوره گذرانده شده و یا یک نامه رسمی از موسسه که نشان دهد شما در آن موسسه تحصیل کرده اید.

اسناد هویت ثبت احوال

جهت تائید هویت و وضعیت مدنی باید اسناد زیر را ارائه دهید:

ارائه شناسنامه شما (نفر اصلی پرونده)،شناسنامه همسر و فرزند تخت تکفل

ارائه گواهی ازدواج در صورتیکه متاهل هستید و در صورتیکه همسر شما فوت شده است گواهی فوت ارائه گردد.

در صورتیکه شما یا همسرتان طلاق داشته اند باید همه سند نهایی مربوط به همه طلاقها و در صورتیکه کودک تحت پشتیبانی دارید باید اسناد حمایت و حضانت کودک را ارائه نمایید.

ارائه اسناد ودرصورتیکه بچه ای را به فرزند خوانده ای پذیرفته اید.

اگر شما فرزنده خوانده ای دارید که پدر و مادر دیگر او به کانادا نمی آیند،باید نامه ای از پدر و مادر دیگرش دریافت نمایید که آنها از قصد مهاجرت شما به کشور کانادا (با کودک ) مطلع بوده و همچنین اثبات نمایید شما اختیارات قانونی برای انتقال بچه به بیرون از کشور و مسئولیت و حفاظت از بچه زیر سن بلوغ رادارید.

اگر شما فرزند خوانده ای دارید که بهمراه شما به کانادا نمی آید،شما باید یک دلیل مهم از عدم همراهی او (همراه با اسناد -بعنوان مثال جدایی قانونی ) بهمراه اسم ،سن و اطلاعات تماس از قبیل ایمیل ،آدرس پستی و شماره تلفن او ارائه نمایید.

گذرنامه

گذرنامه شما باید در تمام طول پروسه پرونده مهاجرتی شما(از زمان باز کردن پرونده مهاجرتی تا مرحله تایید و اخذ اقامت دائم ،دارای اعتبار باشد.

شما باید کپی صفحاتی از گذرنامه خود،همسرو فرزند که شامل:شماره گذرنامه ،نام و نام خانوادگی و محل تولد،تاریخ صدور ،تاریخ انقضاو عکس می باشد را ارائه نمایید.

اگر شما در کشوری زندگی می کنید که با محل تولد و ملیت شما نمی باشد باید یک کپی از ویزای آن کشوری که در حال حاضر در آن زندگی می کنید ارائه نمایید.

سوء پیشینه

اگر شما یا همراهان شما بالای 18 سال سن دارند و مرتکب جرم و یا به جرمی محکوم شده اند،باید یک کپی از گزارش پلیس از کشور یا کشورهای که در آن جرم رخ داده و همچنین کشوری که در حال حاضر در آن اقامت دارید فراهم نمایید. علاوه گزارش پلیس، ارسال هرگونه اسناد اثبات توانبخشی ضروری می باشد.

مهاجرت به کانادا،ویزای دانشجویی کانادا،پذیرش تحصیلی کانادا

مشاوره و راهنمایی

۰۹۰۲۹۱۹۱۸۳۰

86044362-86044786-
86044821

مطالب بیشتر مهاجرت کانادا

تبدیل clb به آیتلس کانادا تبدیل ilets به clb کانادا
ddd